torstai 10. huhtikuuta 2014

Tontilla tapahtuu

Täällä on pitänyt vähän hiljaista. Syynä siihen on kun en ole itse päässyt tontilla kolmeen viikkoon käymään leikatun jalan takia. Vihdoin eilen minäkin pääsin sinne katsomaan missä mennään, ja hyvältähän siellä näytti! En meinannut enään tunnistaa meidän tontiksi. Maankaivuu työt on alkanut ja tie alkaa näyttämään pikkuhiljaa tieltä. Puita on kaadettu paljon, mutta edelleen kaadettavaa löytyy. Talon paikka on nyt lyöty virallisesti lukkoon ja rakkennuslupa jätetään ensiviikolla. Toisin sanoen hommat etenee ja vauhdilla.


Sähkö- ja vesisopimukset tehtiin tällä viikolla ja eilen sinne olikin käyty viemässä jo kaapeleita ja tiesmitämuutamistäenmitäänymmärtänyt. Onneksi mieheni on kärsivällinen ja selittää minulle asiat juurtajaksaen niin, että ymmärrän mistä on kyse. Mieheni on myös ollut tontilla poikkeuksetta päivittäin hommissa ja pitänyt minut näin ajantasalla jokaisesta pienimmästäkin asiasta mitä siellä tapahtuu.


Talon paikka vaihdettiin viimetipassa vähän eri kohtaan ja vieläpä peilikuvaksi alkupäräisestä suunnitelmasta, joten tämä ahkerien puiden kaatajien tukkipino täytyy nyt siirtää vähintään 5 metriä sivummalle ja tuolta takaa kaataa puita vielä lisää. About tuon hiekkakasan kohdille tulee meidän pääsisäänkäynti ja etuterassi. Autotallin paikka on myös lyöty lukkoon ja piirrustuksia alettu tekemään. Emme kuitenkaan vielä ala rakentamaan tallia, mutta haemme jo luvat sillekin valmiiksi.

Mahtavaa, että tänä viikonloppuna minäkin pääsen tontille jo tallustelemaan, hommia tuskin vielä pääsen puolikuntoisen jalan kanssa tekemään. Mutta enköhän vielä kerkiä ;) Loppuun vielä muutama kuva tontilta.






   
Tie talolle




Tähän kuvaan on hyvä lopettaa, aurinkoista kevät päivää!

XOXO,
Sara
























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti