perjantai 11. huhtikuuta 2014

Ensimmäinen vastoinkäyminen

Mutta ei varmastikaan viimeinen! Eilen saatiin puhelu, että emme saakaan kaivaa maalämpöä tontin sijaitessa pohjavesialueella. Voihan nenä. Eipä auttanut muu kuin ruveta miettimään vaihtoehto B:tä ja ryhtyä tuumasta toimeen. Vastaavan mestarin kanssa tulimme siihen tulokseen, että sähkölämmityshän se nyt sitten tulee. Eli tiedossa on ahkeraa takan lämmitystä :)

Huomenna menemme koko perheen voimin tontille, me naiset kuitenkin tyydymme vain ihmettelemään ja ihastelemaan miesten töiden tekoa. Tiedossa on jälleen kerran puiden kaatamista, risujen roudailua ja tällä kertaa myös vähän mittailuja. Autotallin paikkaa joudumme nimittäin siirtämään kauemmas talosta ja tontin rajasta, ei onneksi paljoa. Ja jottei elämä olisi liian helppoa, kääntelimme ja vääntelimme talon paikkaa vielä vähän ja nyt se on lopullisesti päätetty ja laitettu rakennuslupa hakemukseen, jonka jätämme alkuviikosta.

Seuraava suurempi päätös onkin sitten talon lopullinen värisävy. Harmaa siitä tulee, mutta mikä harmaa. Ei liian tumma, muttei liian vaaleakaan. Se ei myöskään saisi taittaa siniseen. Värikarttojen kanssa siis ulos pällistelemään ja päätöksiä tekemään. Myös takka pitäisi kohta olla valittuna. Ajattelin seuraavaksi jakaa takkamietiskelyt täällä teidän kanssa. Nyt painun pehkuihin, jotta jaksan huomenna seurata muiden työntekoa ;)

Oikein mukavaa viikonloppua!

XOXO,
Sara

5 kommenttia:

  1. Semmotta se on. Joustoja tarvitaan. Kirjopitin eilen väreistä ja siitä, miten erilaisilta ne näyttävät erilaisessa valaistuksessa, eri vuorokauden/vuodenaikoina jne. Kommenttini hävisi jonnekin. taata

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se on, Taata :) Ei pidä lannistua, voimalla eteenpäin!

      Poista
  2. Sinulle on haaste blogissani http://ilonlapsi.blogspot.fi/ :)

    VastaaPoista