torstai 3. huhtikuuta 2014

Pikakuulumiset: Missä mennään?

Tontilla on puita kaadettu ja risuja raivattu oikein urakalla. Tuleva viikonloppu käytetäänkin vielä tontin siistimiseen nimittäin maanantaina alkaa kaivuutyöt. Ja tämähän tarkoittaa sitä, että talon lopullinen paikka on päätetty. Piirrustukset talosta ja tontin pohjasta laitan tänne heti kun saan viralliset versiot koneelle niin ei siellä ruudun toisella puolella tarvitse arvuutella mitä tuleman pitää :)

Talo sijoittuu tontille niin, että olokeittiön suurista ikkunoista paistaa aurinko lähes koko päivän sisälle. Olen niin innoissani siitä tulevasta valon määrästä. Makuuhuoneet jäävät toiselle puolelle taloa, eli varjoisammalle puolelle. Terassi taas pääsee kylpeemään myös auringossa, ihanaa!
Olen jo kovaa vauhtia suunnitellut tulevaa pihaa, kaiken sisustussunnittelun ohessa. Olo on kuin lapsella karkkikaupassa.

Olemme myös päättäneet samaan syssyyn piirtää autotallin sekä pihalle sijoittuvan grillikatoksen pohjat sekä hakea rakennusluvat. Heti niitä ei aleta rakentamaan, mutta ompahan sitten luvat ja suunnitelmat jo valmiina. Jonkinnäköisen autokatoksen kuitenkin teemme ennen tallin valmistumista.

Tässäpä oli sekametelisopan muodossa pikakuulumiset siitä missä mennään. Myöhemmin tulossa postausta takan valitsemisesta sekä talon lopullisesta värisävystä, joka täytyy olla pikkuhiljaa jo selvillä.

XOXO,
Sara


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti