perjantai 20. kesäkuuta 2014

Sähköt paperilla

Sähkösuunnitelma on tehty ja lähetetty. Väliseiniin saattaa tulla vielä pieniä muutoksia, mutta ulkoseinien sähköt on nyt lyöty lukkoon. Huh mikä homma! Pitkän miettimisen ja suunnittelun tulos oli juuri niin kuin halusimme, mutta veikkaan että tulemme vielä monesti kiroamaan pistorasioiden olevan väärässä paikassa, heh.


 Laitoimme pistorasioita myös ikkunoiden päälle kattoon, jotta esimerkiksi joulun aikaan saa paperitähdet tai jotkut muut jouluvalot nätisti ikkunoihin. Laitoimme jokaiseen huoneeseen niin antenni- kuin puhelinpistokkeet. Saapahan sitten tarvittaessa telkkarin sekä netin vaikka joka huoneeseen. Tavallisia pistorasioita tulee parille seinälle per huone. 


Kattolamppujen paikkoja emme vielä päättäneet, alustavasti vain keskusteltiin mihin niitä about tulee. Se onkin sitten jo ihan oma hommansa ruveta niitä miettimään. Täytyy varmasti jonkinlainen alustava sisustussuunnitelma tehdä ensin ja sen perusteella vähän katsoa lamppujen paikkoja, lähinnä oleskelutiloihin. Makkareihin varmasti tulee keskelle kattoa, vai? 

Rankan tonttipäivän jälkeen maistui hiillosmakkara ja juhannussauna, huomenna taas hommat jatkuu, mutta ensin unta palloon. Okein mukavaa ja rauhallista juhannusta kaikille :)

xx,
Sara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti