maanantai 14. heinäkuuta 2014

Seinät pystyssä

Ennen kuin alan käymään läpi asuntomessujen materiaaleja, on minun hehkutettava jo osittain pystyssä olevaa taloa. Eli tänään aamulla Planian asentajat saapuivat elementtien kanssa ja alkoivat kasaamaan meidän taloa. Paljon ehti jo yhdessä päivässä tapahtua; seinät ovat pystyssä ja kattotuolit sekä päätykolmiot asennettu. Aivan mahtava fiilis, olen niin innoissani!






Jännitin talon väriä todella paljon, näyttääkö se suurella alueella yhtä hyvältä kuin näytepaloissa. Ja kyllähän se näytti, juuri niin kiva kuin kuvittelimmekin.  Ei liian vaalea eikä liian tumma. Ei myöskään siniseen taittava. Nyt voin huokaista helpotuksesta. Yhden kerroksen maalia joudumme kuitenkin vielä siihen laittamaan, mutta se tehdään vasta ensi keväänä. 





Heti kun olin tarkistanut talon värin, kiinnittyi huomioni ikkunoihin. Kuinka pieneltä suuret oleskelutilamme ikkunat näyttivätkään, muista ikkunoista puhumattakaan. Mutta keskeneräistä työtä ei saa arvostella ;) Kolmas asia joka pisti silmään oli, että terassin ja kodinhoitohuoneen ovet olivat menneet väärinpäin, kääk. Hetken panikoituani tajusin kuitenkin ettei sillä ole mitään väliä,  niiden päittäin vaihtaminen onnistuu helposti, huh! 





Pääsinpä samalla reissulla myös ensimmäistä kertaa talomme sisälläkin käymään ja voi vitsi sitä tunnetta, "tänne rakentuu meidän koti". Pystyin jo kuvitella väliseinät paikoilleen ja vähän sohvaa tänne ja pöytää tuonne. Aika huikea ja samalla epätodellinen fiilis tuli ja tulee joka kerta kun plärääm kuvia uudestaan ja uudestaan läpi.

Nyt kuitenkin jätän kuvat rauhaan ja painun pehkuihin leveä hymy huulillani ja toivon, että huominen tulee nopeasti, jotta pääsen taas katsomaan kuinka hommat etenee.

Oikein aurinkoista alkanutta viikkoa kaikille!

xx,
Sara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti