tiistai 8. heinäkuuta 2014

Pakettia odotellessa

Minäpä olin viimeksi hyppäämässä vähän asioiden yli ja alkamassa täyttämään pohjia ennen aikoja. Eli vielä ennen kuin "kuoppaan" ruvettiin heittämään täytettä oli salaojitus ja viemäröinti tehtävä. 

Sunnuntaihin mennessä oli kuitenkin jo etupihan kuopat ja reilu puolet talonpohjasta täytetty. Oli taas täysin erinäköistä kun viikko sitten.



Viimeviikolla Planialaiset toivat alajuoksut jo valmiiks tontille ja tällä viikolla ne tullaan  asentamaan. Maanantaihin mennessä meidän on hankittava telineet valmiiksi Planian asentajia varten, joten niitä täytyy alkaa metsästämään vuokralle. Pressut kävimmekin jo onneksi sunnuntaina ostamassa, niin saa ainakin yhden asian vedettyä yli "to do" -listalta.



Nyt kun saamme "lomailla" tontilta tämän pariviikkoa, olisi tarkoitus päästä pyytämään keittiötarjouksia. Olenkin jo aika tarkkaan hahmotellut värimaailmaa sekä ominaisuuksia mitä keittiöltämme haluan.

Viikonloppuna tein myös ensimmäiset ostokset tulevaan kotiimme, niistä sekä keittiösuunnitelmista enemmän seuraavaksi, pysykää siis kuulolla ;)

xx,
Sara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti