maanantai 24. maaliskuuta 2014

Pieni perhe, suuri projekti.

Tästä se lähtee. Intoa ja jännitystä täynnä aloitamme vihdoin taloprojektin.

Voisin sanoa, että etsimme mieheni kanssa pitkään sopivaa tonttia. Tonttia, joka täyttäisi vaatimuksemme. Mutta en sano, koska se olisi vale. Ensimmäinen tontti oli lähes täydellinen: sopivan kokoinen, edullinen ja kaikkea sitä mitä toivoimme. No tämä olikin liian hyvää ollakseen totta, emme saaneet siihen rakennuslupaa, se siitä. Aloimmekin tutkimaan muita vaihtoehtoja samalta alueelta. Emme ehtineet nähdä kuin kaksi tonttia, joista toinen täytti kaikki vaatimuksemme ja se tontti on nyt meidän. Tai virallisesti se on meidän vasta Perjantaina. Samaisena Perjantaina alkaa puiden kaataminen eli taloprojekti starttaa käyntiin!

Blogia aloin kirjoittamaan, koska haluan pitää päiväkirjaa matkamme varrella. Ikuistaa kuvia ja tarinoita eri vaiheilta. Kerätä ylös erilaisia ideoita niin materiaaleista, sisustukseta kuin värivalinnoistakin.
Haluan pitää kauempana asuvat sukulaiset ja ystävät ajantasalla projektistamme. Myös sen takia, että itse olen lukenut paljon erilaisia rakennusblogeja ja kokenut ne oikeasti inspiroiviksi sekä hyödyllisiksi. Toivon, että tästäkin blogista olisi joillekin omasta talosta unelmoiville tai taloprojektin aloittaville mahdollisesti samanlaista hyötyäja muille sitten vain mukavaa luetavaa.

Tervetuloa mukaan jännittävään matkaamme, toivotaan että tästä blogista tulee kiva ja meidän projektistamme hyvä!

XOXO




2 kommenttia:

  1. Oi tätä blogia kyllä jään innolla seuraamaan, sillä täälläkin on kamala talo kuume. Odotan innolla mitä matkan varrella tulee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Tea! Mukavaa, että blogini kiinnostaa ja toivon, että saat täältä inspiraatiota ja mahdollisesti myös jelppiä omaan talokuumeeseen. Tervetuloa :)

      Poista