sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Täyttöä vaille valmiit pohjat

Tämä viikko onkin ollut vähän rauhallisempi kuin edelliset viikot, tontilla ei ole tarvinnut olla joka päivä ja eilenkin mentiin vasta iltapäivällä hommiin. Nyt on saatu muurattua terassipilarit valmiiksi ja viistot anturoiden päälle. Sokkelin sisä- ja ulkopuolet on slammattu ja ahkerat maanrakennus miehet ovat saaneet asennettua patolevyt ulkopuolelle ja styroksit sisäpuolelle.




Tällä viikolla tuli vahvistus paketin saapumispäivästä, joka on 14.7. klo 07.00 ja pystytys alkaa heti kuormanpurun jälkeen, hui! Viikkoa aikaisemmin tontille tuodaan jo alajuoksut valmiiksi ja Planian puolesta joku tulee katsomaan, että kaikki on niinkuin pitääkin sekä tarkistamaan, että täysperäkärryllinen kuorma-auto mahtuu tuomaan elementit.

Nyt marssimme mieheni ja appiukkoni kanssa vielä iltahommiin tontille, sään puolesta ei kyllä yhtään nappaisi, mutta huomenna tuodaan taas kaivinkoneet tontille ja aloitetaan pohjien täyttö sekä takapihan tasoitus ja sitäennen  täytyy terassipilarit vielä slammata sekä piha ja sokkelin sisäpuoli siivota. Nyt siis kumpparit jalkaan, autonnokka kohti työmaata ja hihat heilumaan, jottei siellä menisi koko yötä.

Rauhallista sunnuntai-iltaa muille :)

xx,
Sara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti